سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند، بخشش را دوست می دارد وناخنْ خشکی را دشمن می دارد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
سه شنبه 93 خرداد 27 , ساعت 12:10 عصر

انواع لوله ها

شرکت پایپ تهران فروش لوله های:
لوله بتنی
لوله پلیکا
لوله پلی اتیلن
لوله pvc
لوله کاروگیت
لوله سبز
لوله پوش فیت
نیوجرسی
لوله پنج لایه


[تصویر:  rc-pipe-21-jpg.584535]

لوله بتنی و قطعات این شرکت مطابق آئین نامه ASTM C76 و استاندارد ملی ایران به شماره 8906 تولید می شود.
کیفیت بالای محصولات این شرکت موجب رضایتمندی بسیاری از مشتریان و خریداران اعم از شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی، شهرداری ها ، قرارگاه خاتم الانبیا و شرکت های برق منطقه ای گردیده و توانسته محصولات خود را طبق نیاز مصرف کنندگان منطبق نماید
افزودنی های قابل استفاده در لوله بتنی این شرکت
1- افزاینده مقاومت بتن
2- آب بند کننده ها
3- متراکم کننده ها
4- مقاوم کننده های بتن در مقابل خوردگی ها

لوله بتنی فاضلابی مسلح

این لوله های بتنی از سایز 400 الی 2400 میلی متر به استفاده از روش ویبره پرس تولید می گردد که شامل دستگاه سیمپلکس با دو خط تولید، سه دستگاه مولتی پلکس با شش خط تولید و یک دستگاه jaeger با یک خط تولید می باشد که هرکدام توانایی تولید در سایزهای مختلف را دارند.
لوله های بتنی مسلح فاضلابی بر اساس استاندارد ویژگی های لوله های بتنی مسلح برای جمع آوری آب باران و فاضلاب بشماره 8906 و همچنین آئین نامه ASTM-C76 تولید می گردد.
براساس مقدار میلگرد بکار رفته در جدار لوله بتنی که بسته به قطر و نوع لوله بتنی می تواند در یک الی دو لایه در داخل جدار لوله بتنی نصب گردد، لوله های بتنی مسلح فاضلابی به پنج کلاس طبقه بندی می شوند که مشخصات هر کدام براساس سطح مقطع میلگرد بکار رفته در هر متر طول لوله بتنی تعیین گردیده است

جدول مشخصات لوله های بتنی مسلح و میلگردهای بکار رفته در متر طول در پنج کلاس
جدول مقاومت لوله بتنی مسلح مطابق استاندارد ASTM-C76 بر حسب کیلوگرم بر متر طول

دستگاه زوبلین میلگردهای مصرف شده در لوله بتنی توسط این دستگاه پیشرفت مجهز به سیستم P.L.C به نام زوبلین کهبا تکنیک جوش القایی ساخته می شود که از مزایای آن می توان سرعت و دقت مناسب تولید شبکه های اسپیرال و همچنین به عدم تخلخل در جوش و عدم سوختگی ناشی از برخورد نوک الکترود اشاده نمود

لوله بتنی پایپ جکینگ

پایپ جکینگ روشی برای نصب لوله‌های بتنی به منظور زه‌کشی آب‌های سطحی و یا شبکه فاضلاب شهری در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد پایپ‌جکینگ برای نصب لوله‌های زیرزمینی بدون ایجاد مزاحمت برای تأسیسات روزمینی و قطع ترافیک عبوری از سطح زمین است. این روش نخستین بار در دهه 1920 برای جک نمودن لوله‌ بتنی مورد استفاده قرار گرفت. این روش یک شیوه‌ی بسیار اقتصادی برای مسیرهای کوتاه خط لوله بتنی (در فاصله های حدود 150 متر بین ایستگاههای استقرار جک( و جهت عبور خط لوله بتنی از زیر تأسیسات شهری، راههای اصلی و راه‌آهن می‌باشد که در مقایسه با روش‌های حفاری ترانشه رو باز هم اقتصادی‌تر می‌باشد. امروزه بدلیل افزایش جمعیت و متمرکز بودن ساختمان‌ها و تأسیسات شهری و ترافیک موتوری ناشی از گسترش شهرها این روش به عنوان یک راه‌حل اقتصادی و مناسب جایگزین روش‌های قدیمی باب گردیده است
مشخصات لوله بتنی پایپ جکینگ این شرکت1- لوله بتنی از سایز 900 الی 2400 میلی متر به صورت کام و زبانه می باشند.

2- لوله های بتنی دارای واشر لاستیک، نئوپان انتهایی و رینگ فلزی می باشد.

3- لوله بتنی دارای دو شبکه فولادی است که دارای 24 عدد آرماتور طولی می باشد.
4- سیمان این لوله ها بتنی ضد سولفات تیپ 5 و عیار بتن 350 می باشد.
5- برای ممانعت از خوردگی و افزایش طول عمر به درخواست مشتری داخل لوله بتنی را به ورق پلی اتیلن پوشش دار می نمایند.
6- میلگره 7 ، 8 و 10 در این لوله بتنی مصرف می شوند که توسط ذوب آهن اصفهان تولید شده است.
7- لوله ها بتنی طبق استاندارد ASTM-C76 می باشد.
لوله بتنی پایپ جکینگ این شرکت از قطر 600 الی 2400 میلی متر با رینگ فلزی مخصوص، نئوپان انتهایی، واشر پلاستیکی مخصوص آب بندی و سوراخ های مخصوص تزریق بنتونیت تولید می گردد که در جدول زیر مشخصات آن قید گردیده است

جدول مشخصات لوله های بتنی پایپ جکینگ لوله رانی
مقاومت فشاری محوری لوله بتنی بسته به قطر، کلاس و محیط نصب متغیر می باشد

نیوجرسی

مانع نیوجرسی، نیز نامیده می شود به دیوار نیوجرسی معروف شده که وظیفه این قطعه بتنی تقسیم خطوط متعدد بر روی یک بزرگراه است. تا ارتفاع 1100 میلی متر تولید می شود. بسیاری از آنها با فولاد تعبیه شده بیرون زده از هر پایان ساخته شده است، اجازه می دهد آنها را به مواضع دائمی گنجانیده شده است که به یکدیگر مرتبط بخش بتن تازه ریخته بر روی سایت است.
استفاده گسترده این قطعه در ساخت و ساز جاده ها و حمل در پروژه های ساخت و ساز و موقت ، مسیریابی ترافیکی و خطوط بزرگراه ها می باشد.
هدف از طراحی نیوجرسی به طور خاص به حداقل رساندن خسارت در حوادث اتفاقی و کاهش احتمال عبور ماشین از خطوط در صورت برخورد می باشد.
ابعاد نیوجرسی متفاوت می باشد و گاهی طبق سفارش مشتری طراحی یا ساخته می شود.
این مانع برای اولین بار در سال 1968 برای تست در کانادا استفاده شد.
نیوجرسی به شدت تقویت شده طراحی شده است. این مانع به طور موثر وظیفه مهار و هدایت وسایل نقلیه بزرگتر، از جمله کامیون های نیمه تریلر و کانتینرها است. که وزارت راه ایران سایز 1100 میلی متر را استاندارد جاده ای معرفی کرده است.

[تصویر:  concrete-jpg.584546]



کاربرد
نوعی جدا کننده بتنی می باشد که در ارتفاع مختفل از قبیل یک ، دو و سه متری ساخته می شود که در بزرگراه ها جهت جلوگیری از دور زدنها و خلاف رانندگان متخلف و ایجاد امنیت و جلوگیری از اتفاقات ناگوار و تصادفات و در بعضی موارد ورود و خروج و هدایت ترافیک و جلوگیری از نور چراغهای روبرو ایجاد می شود.
نیوجرسی در ایران این قطعه اولین بار در سال 1375 توسط وزارت محترم راه و ترابری با توانمندی مهندسین مجرب شرکت تهیه و تولید گردید که به منظور ایمن سازی سطح معابر و جدا سازی، استفاده در دوربرگردانها، کنار جاده های فرعی و نیز در رفوژ وسط خیابان های اصلی جهت ایجاد فضای سبز مورد استفاده قرار می گیرد.
ا گذشت بیش از 170 سال ازپیدایش سیمان پرتلند بصورت امروزی ، اینک متخصصان بتن به دنبال دستیابی به راهکارهایی جهت کاربرداین ماده ارزشمند تحت شرایط ویژه و خاص هستند . آنالیز اجزاءتشکیل دهنده یک قطعه پیش ساخته بتنی تولیدشده توسط گروه صنعتی ارس بخوبی نشان می دهد بتن ، آرماتور فولادی ، اسپیسرها و شگل ها (قلاب های حامل)وموادافزودنی اصلی ترین اجزاء درساخت یک قطعه پیش ساخته بتنی بشمارمی آیند.کارشناسان ما علاوه برپایایی ودوام بتن ومصالح تشکیل دهنده آن برروی آرماتورمصرفی در لوله بتنی و قطعات بتنی مسلح نیز کنجکاوانه و کارشناسانه به تجزیه و تحلیل می پردازن
نیوجرسی های این شرکت مطابق با محاسبات و نقشه های وزارت راه و شهرسازی و شهرداری ها در انواع مختلف ساخته می شوند.
نیوجرسی کلاس 1 با ابعاد طول 3000 میلی متر ، ارتفاع 1100 میلی متر، پاشنه 800 میلی متر وزن آرماتور مصرفی 30 کیلوگرم ، وزن قطعه 3000 کیلوگرم( مسلح ) مناسب جهت بزرگراه و جاده های برون شهریعیار بتن مصرفی 400 می باشد.
نیوجرسی کلاس 2 با ابعاد طول 3000 میلی متر ، ارتفاع 800 میلی متر، پاشنه 600 میلی متر وزن آرماتور مصرفی 18 کیلوگرم ، وزن قطعه 1300 کیلوگرم ( مسلح ) مناسب جهت مناطق کم دید ، جاده های درون و برون شهری با اتصال نر و مادگی و همچنین جهت جاده های درون شهری و برون شهری و خیابان ها عیار بتن مصرفی 400 می باشد.
نیوجرسی بتنی کلاس 3 (نیم نیوجرسی)با ابعاد طول 2000 میلی متر ، ارتفاع 800 میلی متر، پاشنه 450 میلی متر
وزن آرماتور مصرفی 12 کیلوگرم ، وزن قطعه 900 کیلوگرم ( مسلح ) از این قطعه به منظور در جاده های فرعی ، دور برگردانها و وسط خیابان های اصلی جهت فضای سبز استفاده می شود.عیار بتن مصرفی 400 می باشد.
نیوجرسی کوچک شهری بتنیاز این قطعه بیشتر به برای جداسازی معابر و سطح خیابان داخل شهر استفاده می گردد. ابعاد قطعه 19×35×50 (سانتی متر) امکان عبور دادن لوله از داخل قطعات ، امکان نصب شبرنگ روی بدنه قطع

لوله پلی اتیلن فاضلابی


[تصویر:  lulufazelabipolietilin.jpg]

دفع کردن فاضلاب از محیط زیست انسانی همیشه یکی از با اهمیت ترین موضوع های تمام جوامع بوده است. به دلیل استعداد بیشمار این مواد در ایجاد بیماریهای مختلف، انسان مجبور است تا فاضلاب ایجاد شده توسط خود را به محیطی بیرون از منطقه زندگی خود منتقل کرده و با جمع کردن آن به تصفیه و دفع آن بپردازد. امروزه سیستمهای انتقال فاضلاب متشکل از خطوط لوله، منهولها، راکتورهای تصفیه و اجزای ریز و درشت دیگری است که فاضلاب از سرتاسر شهر درون آنها جاری شده و به مکان مشخصی منتقل می شود.
به دلیل وجود باکتریهای بی هوازی در فاضلاب و فعالیت آنها، ترکیبات خورنده و بدبویی نظیر گاز هیدروسولفور تشکیل می شود که وجود آنها لزوم یک طراحی دقیق مهندسی برای خطوط انتقال فاضلاب را موجب می شود.

مزایای استفاده از لوله پلی اتیلن فاضلابی


1-
سبکی لوله های پلی اتیلن
2ـ انعطاف پذیری لوله پلی اتیلن
3ـ مقاومت خارجی لوله های پلی اتیلن در مقابل بارهای وارده
4ـ سرعت اجرا لوله پلی اتیلن
5ـ نصب راحت لوله های پلی اتیلن
6ـ ضریب زبری پایین لوله پلی اتیلن
7ـ مقاومت در مقابل مواد شیمیایی
8ـ طول عمر بالا لوله های پلی اتیلن
9ـ تنوع اتصالات لوله پلی اتیلن
10ـ غیر سمی بودن لوله های پلی اتیلن

مواد اولیه مورد استفاده در ساخت لوله های پلی اتیلن در گروه های HDPEوLDPEودسته های PE100تاPE80 تقسیم میشوند.
این مواد به دلیل ساختار شیمیایی ومولکولی ویژه ای که دارند در برابر اسیدها ، بازها ونمکها تا حد مطلوبی مقاومت دارند و فرایند های الکتروشیمیایی که در فلزات منجر به خوردگی میشوند،به روی آنها بی اثر است.تنها در مجاورت با مواد شیمیایی بسیارقوی و زمان طولانی و دمای بالا این مواد تحت تاثیر وتخریب قرار میگیرند.

فرایند تولید لوله پلی اتیلن

تولید لوله های پلی اتیلن در این شرکت توسط سیستم اکستروژن و طی مراحل زیر انجام میگیرد.

1-آماده سازی مواد اولیه

2-اکستروژن
3-دای((DIE که ارتباط دهنده بین قالب و اکسترودر میباشد.
4-رفتن در قالب

5-فرایندتولید
6-کالیبراتوروتانک خلا

آزمون فشار در لوله های پلی اتیلن نصب شده

پس از نصب لوله های پلی اتیلن و برای اطمینان از صحت کارکرد خط لوله پلی اتیلن و عدم نشتی درآن باید آزمون فشار راطبق روش زیر انجام داد.

1-ابتدا تمامی خطوط لوله پلی اتیلن را از نظرسلامت ظاهری و استحکام اتصالات و خطوط لوله پلی اتیلن بررسی نموده و دو طرف لوله پلی اتیلن را به وسیله درپوش مسدود نماید.
2-یک شیر هواگیری در بالاترین سطح خط لوله پلی اتیلن و یک فشار سنج وشیر ورودی آب در پایین ترین سطح خط لوله پلی اتیلن ویک فشار سنج وشیر ورودی اب در پایین ترین سطح خط لوله پلی اتیلن نصب نمایید.

3-لوله پلی اتیلن را از آب پر نمایید وتوسط شیر هوا گیری هوای موجود در خط لوله پلی اتیلن را تخلیه نمایید.
4-بادستگاه تزریق فشار ،فشار داخل را تا 2/1 فشار اسمی بالا ببرید وسپس کل خط لوله پلی اتیلن را از نظر نشتی اتصالات بررسی نمایید.
5-در صورت نشتی در خط لوله پلی اتیلن ،نقاط مورد نظر را اصلاح و مراحل فوق را مجددا تکرار نمایید.
6-در صورت عدم نشتی ، فشار لوله پلی اتیلن را تا 5/1 برابر فشار اسمی بالا میبریم و مدت 1 ساعت آن را ثابت نگه میداریم.
7-چنانچه در این مدت ، شکستگی ، نشتی ویا هرگونه نقصی در سیستم بوجود نیاید،نتیجه کثبت است.
8-توجه کنید حداکثر طول لوله پلی اتیلن در این آزمون 500متر است و فشار سنج باید در پایینترین سطح خط لوله پلی اتیلن قرارگیرد تا حداکثر فشار در این آزمون از مقدار ذکر شده بالاتر نرود.




لیست کل یادداشت های این وبلاگ